VIDEO Dezastru pentru „granzii“ din Spania: Barcelona şi Real Madrid s-au făcut de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi FOTO EPA-EFE
Lionel Messi FOTO EPA-EFE

Etapa intermediară din Spania a adus două surprize uriaşe: echipele din fruntea clasamentului, Barcelona şi Real Madrid, au plecat acasă învinse.

FC Barcelona a pierdut primul meci al sezonului în deplasarea de la Leganes, lanterna roşie a clasamentului. Coutinho a deschis scorul pentru catalani cu o execuţie superbă, în minutul 12. 

Leganes, ultimul loc în Spania până la acest meci, a revenit în partea a doua cu două goluri marcate în decurs de 68 de secunde: Nabil El Zahar a punctat în minutul 52 cu o lovitură de cap, iar Oscar Rodriguez le-a adus în avantaj pe gazde după o eroare a lui Pique un minut mai târziu. Scor final, 2-1 pentru Leganes.(VIDEO)

În următorul meci din La Liga, Real Madrid a făcut o primă repriză catastrofală pe Ramon Sanchez Pzijuan. A fost 3-0 pentru FC Sevilla la pauză, rezultat care s-a menţinut până la final. Andre Silva, în minutele 17 şi 21 şi Ben Yedder, în minutul 39, au administrat o lecţie severă galacticilor. (VIDEO). 

După şase etape din Spania, Barcelona şi Real Madrid rămân în frunte, cu câte 13 puncte, 4 victorii un egal şi un eşec. Ateltico Madrid are 11 puncte, iar Sevilla 10. 

Pentru Real urmează derbyul cu Atletico Madrid de pe Bernabeu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite