VIDEO Cel mai aşteptat transfer din fotbalul mondial: Neymar a semnat cu Barcelona. Detaliile financiare ale tranzacţiei sunt uluitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar (dreapta) va fi coleg cu Messi
Neymar (dreapta) va fi coleg cu Messi

La 21 de ani, urmaşul lui Pele la Santos a acceptat să vină în Europa, acolo unde va fi coleg de echipă cu un alt „magician“: Messi. Pentru a realiza această mutare, oficialii clubului catalan au băgat adânc mâna în buzunar.

Publicaţia braziliană „O Globo“ a anunţat transferul lui Neymar la Barcelona, după o tranzacţie complexă. Fotbalistul de 21 de ani a semnat cu „extratereştrii“, iar spaniolii vor plăti 17,5 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului. 

„Voiam să rămână la noi până în 2014, dar e greu. Fotbalul e o afacere“, a declarat Odilio Rodrigues, preşedintele de la FC Santos.

Neymar e urmărit de doi ani de giganţii fotbalului european, el fiind în atenţia celor de la Manchester City, Barcelona, Real Madrid şi Bayern Munchen. Neymar se va prezenta la antrenamentele conduse de Tito Vilanova, după Cupa Confederaţiilor, care se va desfăşura în perioada 15 iunie – 1 iulie.

Neymar are 102 partide şi 54 de goluri la Santos. Pentru naţionala Braziliei a bifat 32 de selecţii şi 20 de goluri.

VEZI O SELECŢIE DE FAZE SUPERBE CU NEYMAR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite