VIDEO Ce au făcut stranierii în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a avut o evoluţie ştearsă la Ajaccio
Mutu a avut o evoluţie ştearsă la Ajaccio

„Adevărul“ prezintă bilanţul antrenorilor şi jucătorilor români, care activează în străinătate, în weekend-ul care s-a încheiat.

*Cosmin Olăroiu a început prima etapă din retur în Emirate fără jucătorul lui cel mai bun, ghanezul Asamoah Gyan (convocat la Cupa Africii), dar tot cu o victorie categorică. Cu Mirel Rădoi integralist, Al-Ain şi-a respectat media de patru goluri pe meci, învingând Ajman cu 4-0. Ultima reuşită a venit după o fază formidabilă, demnă de tiki-taka, în care elevii lui Oli au avut 19 pase consecutive înainte de a marca! Al-Ain e pe primul loc în campionat cu 37 de puncte, cu nouă mai multe decât locul 2.

*În Belgia, Mircea Rednic a triumfat cu Standard Liege, care a învins Kortrijk, scor 2-0. Rezultatul a ridicat Standard pe locul 4 cu 42 de puncte. Lider e Anderlecht cu 55 de puncte şi cu un meci mai puţin. La finalul sezonului regulat, primele şase clasate vor juca play-off pentru titlu.

*Costel Pantilimon a contribuit la calificarea celor de la Manchester City în următoarea fază a Cupei Angliei. Portarul român a fost integralist în victoria obţinută, în deplasare, la Stoke, scor 1-0, şi a avut mai multe intervenţii salvatoare.

*În Spania, Cristi Săpunaru a fost eliminat în minutul 82 al meciului cu Espanyol, scor 0-0. Fundaşul celor de la Zaragoza a primit două „galbene“.

*În Franţa, Mutu a avut o evoluţie ştearsă în remiza pe care Ajaccio a obţinut-o, în deplasare, la Evian, scor 1-1. Românul a fost integralist. Ajaccio n-a mai câştigat în campionat de la 10 noiembrie şi e pe locul 15 din 20, la două puncte de retrogradare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite