VIDEO Ca-n proverbul românesc: şi agresat, şi eliminat. Moment urât la Copa America. Ce a păţit vedeta Uruguay-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edinson Cavani n-a înţeles de ce a fost eliminat
Edinson Cavani n-a înţeles de ce a fost eliminat

Primul sfert de finală a produs un moment jenant şi, din păcate, vinovatul a scăpat, în timp ce victima a fost pedepsit aspru.

Chile a devenit prima semifinalistă din Copa America 2015 şi prima gazdă a turneului care atinge această fază, după Columbia, în 2001. Ca un amănunt încurajator pentru Chile (va întâlni învingătoarea jocului Bolivia – Peru), acum 14 ani, Columbia a şi câştigat trofeul.

Calificarea de acum a naţionalei lui Sampaoli a fost însă murdărită de un gest incalificabil comis de Gonzalo Jara. 

În minutul 63, acesta l-a provocat pe atacantul Edinson Cavani, băgându-i degetul în fund! Chiar dacă reacţia lui Cavani a fost una de dezgust, el încercând doar să se îndepărteze de Jara, centralul brazilian, Sandro Ricci, i-a arătat al doilea „galben“ uruguayanului şi l-a eliminat eronat! În zece oameni, celeştii, deţinători ai trofeului, au luat golul înfrângerii, scor 0-1. Uruguay a încheiat partida chiar în nouă oameni, după ce Fucile a fost şi el eliminat (88). 

Revenind la Cavani, el are probleme mai grave pe cap, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare, deoarece a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lovit mortal un motociclist de doar 19 ani.

VEZI CUM A FOST AGRESAT CAVANI

Copa America, sferturi

Chile – Uruguay 1-0

Isla 81

Bolivia – Peru

vineri, 02.30, Digi Sport

Argentina – Columbia

Sâmbătă, 02.30, Digi Sport

Brazilia – Paraguay

Duminică, 00.30, Digi Sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite