VIDEO Beckham, în lacrimi: scene incredibile la Paris. Un coechipier a făcut o plecăciune în faţa englezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham s-a retras
David Beckham s-a retras

La 37 de ani, mijlocaşul lui PSG a pus capăt carierei sale. A fost titular în ultimul lui meci, iar în minutul 83, când a fost schimbat, partida s-a oprit minute bune din cauza reacţiilor celor aflaţi pe gazon.

Fotbalul s-a mai despărţit un jucător de clasă, sâmbătă seară. David Beckham a bifat ultima sa apariţie pe gazon ca fotbalist profesionist, fiind titular în victoria obţinută de PSG, scor 3-1, cu Brest. 

Englezul n-a făcut figuraţie, a arătat că n-a prins primul „11“ doar ca să mai bifeze nişte minute, şi i-a pasat decisiv lui Matuidi, care a marcat al doilea gol al parizienilor. 

În minutul 83, antrenorul Carlo Ancelotti a efectuat ultima schimbare. De pe margine s-a arătat numărul 32, cel al englezului, care astfel a avut parte de o ieşire magnifică de pe scenă. A fost aplaudat în picioare de 45.000 de spectatori, dar şi de fotbaliştii adverşi, iar, rând pe rând, a fost îmbrăţişat de jucătorii lui PSG.

Brazilianul Lucas chiar a făcut o mică plecăciune în faţa lui David, care a izbucnit în lacrimi. După terminarea jocului, fotbaliştii lui PSG şi-au adus aminte, din nou, de Beckham, pe care l-au aruncat în aer şi aproape că l-au şi scăpat!

VEZI IMAGINILE EMOŢIONANTE CU BECKHAM

David Beckham (37 de ani) a jucat la Manchester United, Preston North End, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan şi Paris Saint-Germain. A câştigat:

*Şase titluri, două Cupe ale Angliei, o Cupă Intercontinentală şi un trofeu al Ligii Campionilor cu United.

*Un titlu şi o Supercupă a Spaniei cu Real Madrid.

*Două titluri cu Los Angeles Galaxy.

*Un titlu cu PSG.

A bifat 115 selecţii şi 17 goluri pentru naţionala Angliei şi a fost căpitanul primei representative şase ani, perioadă în care a bifat 58 de selecţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite