VIDEO Barcelona e de neoprit în Primera Division, 4-1 cu Valladolid. Realul s-a impus greu, în prelungiri, 3-2 la Levante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal spaniolă FC Barcelona a înregistrat sâmbătă seară a opta victorie în campionatul Spaniei, având un procentaj de 100% al victoriilor din Primera Division.

Echipa catalană a învins sâmbătă seară pe Valladolid cu scorul de 4-1. Golurile Barcelonei au fost înscrise de Alexis Sanchez (’14, ’64), Xavi (’52) şi Neymar (’70), în timp ce pentru oaspeţi a marcat Guerra (’10).

Clubul catalan are 24 de puncte şi un golaveraj de 24-5, fiind urmată Atletico Madrid cu 21 de puncte, care are un meci mai puţin disputat, echipa cu un golaveraj de 19-5.

Real Madrid a avut în această etapă meci împotriva lui Levante, partida din deplasare încheindu-se cu victoria madrilenilor în prelungiri. Realul a câştigat cu 3-2, golurile fiind înscrise de  Sergio Ramos (’61), Morata (’90) şi Cristiano Ronaldo (’90+4), respectiv Diawara (’57) şi El Zhar (’86) .

Alte rezultate înregistrate în a opta etapă a Primerei Division: Villarreal - Grenada 3-0; Malaga – Osasuna 0-1; Elche – Espanyol 2-1 şi Rayo Vallecano – Real Sociedad 1-0.

Urmează să fie disputate duminică meciurile: Atletico Madrid – Celta Vigo; FC Sevilla – Almeria; Getafe – Betis; Athletic Bilbao - Valencia

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite