VIDEO Adidas lanseaza colecţia de ghete Samba, special pentru Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată noile ghete Adidas
Aşa arată noile ghete Adidas

Adidas lansează astăzi colecţia de ghete de fotbal Samba, care îşi propune să celebreze energia şi exuberanţa naţiunii gazdă a Cupei Mondiale.

Pentru prima dată în istoria adidas, în colecţia Samba se regăseşte câte un model nou şi reinterpretat din cele patru game de ghete: adizero™ f50, predator®, nitrocharge™ şi 11pro. Fiecare gheată a fost gândită astfel încât să aibă propria personalitate, dar şi tehnologii de ultimă oră, pentru a-i ajuta cât mai mult pe jucătorii de fotbal.

Lansarea colecţiei Samba marchează startul campaniei adidas All in or Nothing, gândită special pentru Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014. În cea mai mare competiţie mondială, cele mai bune echipe joacă pentru cea mai importantă miză. Daca nu eşti mai bun, jocul se termină – Game on or Game Over. În campania adidas vor fi implicaţi jucători de la Leo Messi şi Oscar, la Dani Alves si Mesut Ozil.

nitrocharge™
nitrocharge™ asigură şi menţine energia unei noi generaţii de jucători, precum Dani Alves sau Ezequiel Lavezzi. Noul design pentru Cupa Mondială propune o gamă de culori care ies foarte uşor în evidenţă –nuanţe de verde lime. Samba nitrocharge™ a fost creată pentru jucătorul plin de energie, care aleargă tot timpul şi îl încurajează să se dedice total jocului: Full on or be Gone. Tehnologia ENERGYSLING™ permite executarea mişcărilor de precizie, iar ENERGYPULSE™ asigură energia necesară în timpul alergării.

adizero™ f50
Gheata adizero™ f50 este preferată de jucători precum Leo Messi, Lucas Moura şi Gareth Bale, le oferă fotbaliştilor posibilitatea să fie şi mai rapizi. Sub mottoul Fly or Die, noua gheată îmbină tehnologia cu fiecare aspect al designului, pentru a-l ajuta pe jucător să îşi atingă viteza maximă pe teren. Tehnologia SPEEDTRAXION permite accelerare maximă şi precizie la schimbarea de direcţie, iar SPEEDFOIL este un material revoluţionar, care îmbină greutatea redusă, durabilitatea şi textura pentru a asigura confortul în timpul jocului. Gheata Samba adizero™ f50 le garantează jucătorilor de primă clasă că vor fi mai rapizi ca niciodată la Cupa Mondială din Brazilia.

predator®LethalZones
Paleta de culori a ghetelor Samba predator® LethalZones, preferate de Oscar, Mesut Ozil şi Fernando Torres, îşi îndrumă purtătorii să aibă atitudinea unui prădător veritabil, în care vânezi sau devii la randul tău vânat - Hunt or be Hunted. Cele cinci zone special concepute pentru un control mai bun al jocului fac din această gheată partenerul potrivit al performanţei.

11pro
Cu o culoare extravangantă, ghetele Samba 11pro sunt purtate de Phillip Lahm, Hernanes şi Frank Lampard. Modelul păstrează principalele atribute care le permit jucătorilor să evolueze la nivel maxim: Faci jocul sau te dai la o parte – Make the Play or MakeWay. Confecţionate din piele Taurus ultra-fină şi ultra-moale, noile ghete le asigură jucătorilor confortul necesar, precizie, aderenţă, accelerare, ceea ce le transformă în alegerea perfectă pentru un fotbalist desăvârşit.

Colecţia Samba se lansează astăzi împreună cu un spot de inspiraţie braziliană ce prezintă jucătorii cheie care vor purta ghetele. Pe coloana sonoră a versiunii de 90 de secunde a spotului este melodia „BOTA", de la cunoscutul proiect muzical Buraka Som Sistema, în parteneriat cu MC Karol Conka (cult.cartel). Karol a scris versurile şi a apărut şi în clip, adăugând o savoare locală acestuia.

Colecţia va fi disponibilă în magazine începând cu 14 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite