Victorie pentru FCSB la Ceahlăul Piatra Neamţ, după un meci cu startul amânat şi disputat pe un gazon execrabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Octav Ganea/Mediafax
FOTO Octav Ganea/Mediafax

FCSB a câştigat partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, disputată în deplasare (0-1) şi contând pentru etapa a XXII-a din Liga I.

Startul a fost amânat cu un sfert de oră din pricina ninsorii, iar întreaga partidă s-a disputat cu zăpadă pe gazon, conducând la condiţii neprielnice de joc. Unicul gol al meciului a purtat semnătura lui Raul Rusescu (15'). Gazdele au terminat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Miloš Markovici, cauzată de cumul de cartonaşe de cartonaşe galbene (31', 90+5'), cel din urmă acordat pentru un presupus henţ.

Ceahlăul Piatra Neamţ se află pe a 16-a poziţie în Liga I, ala opt puncte distanţă de prima echipă situată deasupra zonei retrogradabile, având un bilanţ de trei victorii, şapte remize şi 12 înfrângeri. De cealaltă parte, FCSB rămâne liderul clasamentului, la şapte puncte de următoarea clasată, cu 16 meciuri câştigate, două egaluri şi patru partide pierdute.

Decizie radicală luată de CNA: Steaua Bucureşti nu se va mai auzi la televizor

După cinci ani la Steaua şi doi în Germania, Lovin a dat un verdict dur: „În Ghencea e o ruină totală“. Becali, criticat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite