Victor Piţurcă îi cere un milion de euro daune lui Vadim Tudor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă are un salariu de 35.000 de euro de la FRF
Victor Piţurcă are un salariu de 35.000 de euro de la FRF

Selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă, l-a acţionat în instanţă pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, căruia îi solicită daune morale de un milion de euro pentru insultă şi calomnie.

Casa de avocatură care îl reprezintă pe Piţi menţionează în acţiunea introdusă ieri că de la începutul lunii acesta e victima unei virulente campanii de denigrare declanşată de Vadim Tudor. De asemenea, avocaţii solicită în numele clientului lor obligarea pârâtului la formularea de scuze publice, publicarea hotărârii judecătoreşti în 3 ziare de largã circulaţie, precum şi achitarea cheltuielilor de judecată.

Vadim Tudor l-a acuzat pe Victor Piţurcă că nu are grijă de copilul său din relaţia cu Vica Blochina. "E jenant pentru Piţurcă ce se întâmplă. E ruşinos ce se întâmplă. Eşti o ruşine, Piţurcă! Nu eşti bărbat! Nu se poate să faci aşa. Ai făcut un copil. Ţi-a plăcut, v-aţi iubit. Tu nu te gândeşti în jungla asta din ce va trăi acest copilaş?", a spus politicianul.
Vadim Tudor a mers mai departe cu atacul :"El joacă barbut pe sume enorme şi poate copilul nu are de o portocală. E cel mai urât exemplu pe care l-a dat un sportiv român până acum".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite