Victor Hănescu, mulţumit de succesul proiectului "Train like a Pro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

După aprecierile pozitive primite la încheierea celei de a treia ediţii a taberei “Train Like a Pro” de la Târgu Jiu, Victor Hănescu anunţă continuarea antrenamentelor speciale pentru copii la Academia de tenis care îi poartă numele.

Prima ediţie a “Train Like a Pro” a avut loc la Cluj Napoca, iar cea de a doua la Curtea de Argeş. “La Train Like a Pro de la Târgu Jiu le-am oferit participanţilor un program special, o combinaţie între antrenament şi pregătire mentală sub atenta supraveghere şi coordonare a echipei de specialisti de la Academia de tenis Victor Hănescu. Programul Train Like a Pro este un concept care va influenţa pozitiv performanţele celor care se antreneaza cu noi”, a declarat Victor Hănescu.

În acest cantonament, sprijinit de Aqua Carpatica şi Fundaţia Alexandrion s-au pus în aplicare combinaţii de exerciţii fizice, de concentrare şi s-au integrat tehnici de conştientizare, sportivitate, stabilirea obiectivelor, dialog pozitiv, limbajul corpului/atitudine pozitivă şi de încredere în antrenamentele tehnice şi tactice.

Acum pregătirea către drumul spre performanţă al micuţilor se mută la Academia “Victor Hănescu” de la Club Galaxy din Complexul Sportiv Tei, unde fostul număr 26 ATP este prezent la antrenamente Academiei alături de copii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite