Victor Becali uimeşte: „Cristi Chivu se va retrage definitiv!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu îşi va încheia cariera de fotbalist la vârsta de 33 de ani
Chivu îşi va încheia cariera de fotbalist la vârsta de 33 de ani

Impresarul fundaşului Cristian Chivu, Victor Becali, a menţionat că românul lui Inter va mai juca încă un sezon la cel mai înalt nivel, după care este hotărât să pună ghetele în cui.

Victor Becali a dezvăluit presei din România că fundaşul lui Inter încearcă să-şi prelungească angajamentul pe încă un an cu formaţia italiană. Dacă va reuşi acest lucru, Chivu ar urma să mai joace încă un sezon în Italia, urmând ca anul viitor să se retragă din activitate.

“Cristi îşi doreşte şi speră să joace la Inter şi în sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaşte. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri problema. Deşi aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare. În cazul în care cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert îşi va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult. Cristi se va face impresar sau preşedinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. Oricum, tot în fotbal va activa”, a comentat Victor Becali la DigiSport.

Chivu (32 de ani) joacă la Inter de aproape şase ani şi este cotat la valoarea de 2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. Românul a avut mult de suferit de-a lungul carierei din cauza accidentărilor, care l-au ţinut departe de teren luni întregi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite