Vestiarul Rapidului stă pe un butoi cu pulbere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Manea
Nicolae Manea

Antrenorul Nicolae Manea şi directorul sportiv Renzo Rossi au avut o discuţie aprinsă înaintea meciului, din deplasare, cu FC Vaslui, câştigat de moldoveni cu 1-0. Italianul şi-a dat cu părerea despre cine ar trebui să joace în primul 11, iar antrenorul alb-vişiniilor s-a simţit insultat.

Înainte de partida de la Vaslui, italianul i-ar fi cerut lui Manea să nu mai apeleze la serviciile anumitor jucători. „De ce îl mai forţezi pe Ilie Iordache ăla? În trei meciuri n-a făcut nimic! Iencsi este prea bătrân ca să mai joace pentru Rapid", ar fi spus Rossi.

În acel moment, Manea a explodat: „Cine te crezi mă tu, să-mi spui mie pe cine să bag şi pe cine nu?". În orice caz, Nae Manea nu i-a mai folosit pe Iencsi şi Ilie Iordache în meciul pierdut cu moldovenii. Interesant este că Iordache a fost adus în Giuleşti chiar de impresarul Florin Manea, băiatul antrenorului rapidist.

Directorul sportiv al giuleştenilor, Renzo Rossi, a negat vehement această întâmplare, susţinând că nu şi-ar permite niciodată să-i impună jucători lui Manea. „Nu pot să-mi permit eu să-i spun lui Manea pe cine să bage şi pe cine să ţină pe bancă. Avem o relaţie bună de colaborare", ne-a declarat Rossi.

„Unora le e frică de umbra lor!"

Cu toate acestea, italianul a recunoscut că lucrurile nu stau tocmai „pe roze" în vestiarul Rapidului. „Toate lucrurile care s-au spus pentru ca Rapidul să fie destabilizat au fost dezminţite doar de mine, nu şi de cei care lucrează cu mine. Am avut curaj să răspund, însă unora le e frică şi de umbra lor", a spus Rossi pentru gsp.ro.

Insistă pentru un antrenor italian

Nicolae Manea se consideră „lucrat" de Renzo Rossi. Directorul sportiv i-ar fi propus în mai multe rânduri lui George Copos aducerea unui antrenor italian, în detrimentul tehnicianului român. De altfel, în Giuleşti se vorbeşte de sosirea lui Walter Novelinno, fostul antrenor al Sampdoriei, care a şi asistat la un meci în Giuleşti. Acesta şi-ar dat acordul de principiu, însă ar veni doar din vară. O altă variantă la finalul sezonului ar fi revenirea la Rapid a lui Cristiano Bergodi.

„Nu ştiu dacă «mă lucrează», refuz să cred aşa ceva, ar fi foarte urît să aflu că a încercat ceva în perioada de cînd colaborăm", a spus Nicolae Manea despre relaţia cu Rossi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite