Veşti proaste pentru naţionala lui Mirel Rădoi! Anunţul făcut de Federaţia Germană de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Internaţionalii germani care evoluează în Premier League vor beneficia de o excepţie de la restricţiile pentru combaterea răspândirii coronavirusului, pentru a putea juca la echipa naţională în meciurile cu Islanda, România şi Macedonia de Nord.

Astfel, dacă va considera necesar, selecţionerul Joachim Loew, îi va putea convoca pentru meciurile de la finalul acestei luni pe mijlocaşul Ilkay Gundogan (Manchester City), desemnat cel mai bun jucător din Premier League în lunile ianuarie şi februarie, atacantul Timo Werner (Chelsea Londra). Ilkay Gundogan (Manchester City), Kai Havertz (Chelsea), Bernd Leno (Arsenal) şi Antonio Ruediger (Chelsea). 

Această măsură derogatorie este "legată de condiţii foarte stricte", cum ar fi un test PCR negativ la intrarea pe teritoriul german, iar jucătorii vor trebui să rămână în "bula" sanitară a echipei şi să se izoleze atunci când nu joacă sau nu se antrenează, a explicat Federaţia germană.

Germania va juca pe teren propriu cu Islanda, pe 25 martie la Duisburg, înainte de a se deplasa la Bucureşti, pentru partida cu România, programată pe 28 martie. Elevii selecţionerului Joachim Loew vor reveni apoi la Duisburg în vederea jocului cu Macedonia de Nord, care va avea loc pe 31 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite