Veşti bune pentru Cristina Neagu: performanţa reuşită de handbalista română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lunii februarie din handbalul feminin
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lunii februarie din handbalul feminin

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare, din luna februarie, în cupele europene de handbal feminin.

Titlul i-a fost acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul forului continental, EHF. După o perioada de aproximativ un an de indisponibilitate, pricinuită de o accidentare gravă la genunchi, Cristina Neagu s-a remarcat pozitiv în grupele principale ale Ligii Campionilor, acolo unde a îmbrăcat tricoul lui CSM Bucureşti. 

În vârstă de 31 de ani, vicecampioana României a consemnat trei victorii consecutive, în februarie, în Liga Campionilor, marcând nu mai puţin de 36 de goluri în aceste partide. Mai mult, în partidele cu Metz Handball şi Vipers Kristiansand, românca a marcat câte 14 goluri, cea mai bună performanţă personală, contribuind decisiv la a cincea calificare consecutivă a echipei din Capitală în sferturile de Champions League. 

„E pentru a treia oară, când primesc acest premiu şi sunt onorată din nou. Februarie a fost o lună bună pentru noi, dar evoluţiile mele nu ar fi fost aşa de bune dacă nu aş fi fost ajutată de echipă. (...) Am jucat câteva meciuri bune şi, acum, ne concentrăm pe restul sezonului, pentru că urmează cea mai importantă parte, atât în Champions League, cât şi în campionatul intern. Sunt fericită că am revenit la cel mai bun nivel, după accidentare şi încerc să joc cât mai bine, în acest sezon”, a punctat Cristina Neagu. De altfel, interul stânga numără 62 de goluri marcate în competiţie, în acest sezon, ceea ce îi asigură locul cinci în clasamentul marcatoarelor, cu toate că a ratat primele patru confruntări. Sâmbătă, CSM Bucureşti va întâlni Vipers, într-o partidă care se va disputa acasă, începând cu orele 19.00. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite