Varga şi Bălan, blocaţi de liga lui Mitică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varga şi Bălan au rămas cu antrenamentele, aşteptând în zadar dreptul de joc
Varga şi Bălan au rămas cu antrenamentele, aşteptând în zadar dreptul de joc

Antrenorul rapidist Nicolae Manea nu va conta pe cei doi jucători la Vaslui. Tehnicianul Rapidului nu i-a inclus în lot pe Dacian Varga şi pe Tibi Bălan. Totuşi, giuleştenii vor încerca şi astăzi să obţină de la LPF dreptul de a-i folosi pe cei doi.

Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a anunţat la sfârşitul săptămânii că nu mai contestă transferurile lui Varga şi Bălan la Rapid, ci doar dreptul lor de joc în partida cu Timişoara.

Totodată, Iancu i-a acuzat pe giuleşteni de lipsă de profesionalism. "Sunt pe altă lume, în momentul ăsta, ei puteau să ceară la Ligă carnetele jucătorilor pentru a-i putea folosi în meciul de luni, cu FC Vaslui", spunea Iancu.

Giuleştenii au făcut acest lucru, însă s-au lovit de refuzul lui Mitică Dragomir. "Am făcut două cereri pentru eliberarea legitimaţiilor lui Tibi şi a lui Dacian, dar suntem ignoraţi. La a doua solicitare nici măcar nu am mai primit vreun răspuns, după ce la prima ni s-a spus că nu au cum să le elibereze. Şi mâine (n.r.- azi) vom face iar o solicitare către LPF pentru a primi carnetele de joc, pentru că sâmbătă şi duminică a fost liber la ei!", a spus preşedintele CA al FC Rapid, Ion Taban.

Un oficial al Ligii a dezvăluit de ce jucătorii nu pot evolua pentru giuleşteni: „Rapidul poate să facă 100 de cereri. Carnetele celor doi jucători sunt reţinute până când se va lua o decizie în litigiul cu Timişoara. Rapidiştii au şi primit un răspuns în acest sens, nu ştiu de ce mai fac atmosferă!".

Dacă nu va câştiga la Vaslui, Nae Manea va fi automat demis, iar în locul lui va fi numit cel mai probabil italianul Walter Novellino, ultima dată la Reggina. "Dacă pierdem la Vaslui? Va fi o analiză după aceste două meciuri. Noi nu pornim cu ideea că va fi demis. Nu se discută această problemă fără o analiză a jocului", a spus Taban. Şi Marius Lăcătuş riscă demiterea.

A fost nevoie de un singur eşec, acum două etape cu Bistriţa, pentru ca Adrian Porumboiu să-l avertizeze pe Lăcă. "La ce investiţii am făcut nu ne permitem să ratăm prezenţa în Europa. Pe orice antrenor îl ţin rezultatele", a spus patronul vasluienilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite