UTA Arad - Farul Constanța 0-1. Mazilu marchează la 4 minute de la intrarea pe teren, după o cursă formidabilă

0
Publicat:

Farul Constanța a reușit o victorie importantă în lupta la titlu, în deplasarea de la penultima clasată, UTA Arad. Constănțenii au reușit să se impună la limită, scor 1-0, după cursa formidabilă a lui Mazilu.

FOTO sport.ro
FOTO sport.ro

Arădenii au început meciul în forță și au avut o ocazie mare de a marca. În minutul 5 Roger a șutat direct în blocajul lui Aioani. Batha a irosit o altă ocazie importantă de a deschide scorul în minutul 24, după o combinație cu Milosevic. 

Alibec a încercat să dea replica pentru oaspeți însă șuturile sale nu au avut mare precizie. Gazdele au mai avut o ocazie mare de a marca pe finalul reprizei, însă Chindriș a trimis cu capul pe lângă poartă. 

În partea secundă, Gică Hagi a mutat perfect și după doar 4 minute de la intrarea pe teren Mazilu a deschis scorul la capătul unei curse formidabile. Scorul a rămas neschimbat până la final și constănțenii se distanțează în fruntea clasamentului.

Farul Constanța s-a impus pentru prima dată pe terenul celor de la UTA Arad. În celelalte 3 confruntări din Arad, echipa lui Hagi nu reușise să marcheze niciodată. 

La finalul partidei, Gică Hagi a vorbit despre evoluția echipei sale și chiar i-a lăudat pe adversari care au făcut un joc destul de bun în fața liderului din Liga 1.

”UTA a jucat bine, știam că întâlnim o echipă foarte bună, cu lot bun. Ei s-au adaptat mai repede la teren, încă din prima repriză, noi în repriza a doua am jucat, am marcat, apoi ne-am retras și au venit ocaziile lor, dar fundașii s-au descurcat bine.

Jucătorii au merite, noi doar luăm anumite decizii, suntem în spatele cortinei, jucătorii sunt artiștii.

Statistica o zice, suntem acolo, nu putem să o ocolim. Cred că suntem echilibrați, avem un lot echilibrat, cu talent. Stăm bine, avem și o bancă bună, avem un lot bun. Lupta e grea”, a declarat Gică Hagi, potrivit Digisport.

Și unicul marcator din această partidă a declarat, la final, că este extrem de fericit după ce reușita sa de senzație a contribuit decisiv la victoria Farului. 

”A fost un sentiment foarte frumos pentru că am reușit să intru și să aduc victoria. A fost un meci foarte frumos, cu o atmosferă foarte frumoasă. Ne motivăm la fiecare meci, pentru că suntem acolo sus. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem acolo unde ne este locul.

Credeam, pentru că muncesc foarte mult la antrenamente. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult cu goluri și pase de gol. Ne dă multă încredere. Urmează două meciuri foarte grele, cu o deplasare lungă. Nu contează cine intră. Toți atacanții sunt buni și trebuie să facem toți față. Atacanții aduc victoria”, a spus Mazilu la finalul meciului.

Farul Constanța este la 5 puncte de CFR Cluj, care are un meci mai puțin. De cealaltă parte, UTA Arad ratează șansa de a ieși din zona roșie a clasamentului și rămâne pe penultima poziție, cu doar 24 de puncte acumulate în 27 de etape. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite