UTA Arad a reușit să îi transfere pe Joao Pedro și Vlad Morar

0
Publicat:

Clubul de fotbal UTA Arad a transmis, joi seara, pe pagina sa de Facebook, că a reușit să îi transfere pe jucătorii Joao Pedro şi Vlad Morar, scrie Agerpres.

Joao Pedro FOTO: UTA Arad/Facebook
Joao Pedro FOTO: UTA Arad/Facebook

UTA Arad și jucătorul portughez Joao Pedro au ajuns la un acord cu privire la un contract valabil pentru următoarele șase luni cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. În vârstă de 30 de ani, lusitanul s-a născut la Vermil, pe 3 aprilie 1993. Joao Pedro evoluează pe postul de mijlocaș central și vine de la Chaves, din prima ligă a Portugaliei.

Format la academia clubului Vitoria Guimaraes, a evoluat în carieră la echipa de seniori a clublui, la Los Angeles Galaxy, Apollon Smyrnis, Tondela și Chaves.

Pedro a adunat 154 de meciuri în prima ligă a Portugaliei și 95 în liga secundă, a punctat de 22 ori și a oferit 7 pase decisive.

Atacantul Vlad Morar s-a născut la 1 august 1993, la Crișeni, are o înălțime de 1,85 m și vine din Grecia, de la Niki Volou.

Dublu campion al României (în sezoanele 2016/2017 şi 2022/2023), ambele cu actuala Farul Constanţa, Morar a câştigat şi o Cupă a României în sezonul 2012/2013, cu Petrolul Ploieşti.

Morar trecut în carieră pe la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Beitar Ierusalim, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, actuala Farul Constanţa, Panetolikos, UTA Arad, Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti şi Farul Constanţa.

Morar adunat 150 de meciuri în Superligă, în care a punctat de 35 de goluri şi a oferit 8 pase decisive.

UTA Arad a mai semnat în această iarnă cu mijlocaşul Ariel Lopez (Oţelul Galaţi) şi pe fundaşul stânga Răzvan Trif (ACS Mediaş).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite