USR-iștii, supărați că Ovidiu Sabău câștigă într-o lună cât un parlamentar într-un an

0
Publicat:

Deputatul USR Brian Cristian a dezvăluit că Ioan Ovidiu Sabău ar câștiga la U Cluj nu mai puțin de 35.000 de euro lunar. El este contrazis de președintele clubului ardelean, Radu Constantea, care susține însă că suma vehiculată e exagerată. Cel mai bine plătit antrenor din Superliga ar câștiga, de fapt, 27.000 de euro pe lună, iar colaboratorii săi cu 8.000 de euro.

Ioan Ovidiu Sabău e pe loc de play-off cu U Cluj. Foto Sportpictures
Ioan Ovidiu Sabău e pe loc de play-off cu U Cluj. Foto Sportpictures

Brian Cristian, deputat USR, a avut un dialog cu Radu Molnar, în cadrul în podcast-ului „Săptămâna Politică”: „Te întreb ce venituri lunare au cei din conducerea de la U Cluj, din bani publici până la urmă. Îţi zic că venitul lunar al unor persoane de acolo e cât cel anual al unui parlamentar. Antrenorul de la U Cluj are un salariu lunar de 35.000 de euro”.

E cel mai bine plătit antrenor din Superliga

Această cifră este contestată de președintele clubului ardelean, Radu Constantea: „Ce spune domnul deputat nu este adevărat. Suma este departe de realitate. Antrenorul nostru are un salariu mai mic, să spunem în media antrenorilor din Liga 1. Nu pot să spun dacă suma este exagerată pentru orice echipă de Liga 1, depinde de obiectiv, depinde de buget”, a spus Constantea, citat de iAM Sport.

Din informațiile gsp.ro, salariul întregului staff al lui U Cluj este de 35.000 de euro lunar, din care 27.000 de euro merg la Ovidiu Sabău, restul de 8.000 intrând în conturile asistenților și colaboratorilor săi. Următorul cel mai bine plătit antrenor din Superliga este Andrea Mandorlini, cu un salariu lunar la CFR Cluj de 18.000 de euro, plătit din surse private.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite