UPDATE Lovitură de teatru la Petrolul: Jeremy Bokila a plecat de la Ploieşti. Ultimatumul lui Cosmin Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte cu o zi de meciul din Supercupa României, atacantul Petrolului, Jeremy Bokila, a agitat serios apele la Ploieşti, înştiinţându-i pe fanii ploieşteni că nu vrea să continue sub comanda lui Cosmin Contra.

UPDATE 18:00 În conferinţa de presă oficială dinaintea Supercupei de mâine cu Steaua, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a refuzat să mai comenteze situaţia lui Bokila: "Eu sunt antrenor, aceasta este acum o problemă a patronilor echipei". Atacantul tunisian Younes Hamza susţine însă că fostul său coleg din avanposturile Petrolului a plecat deja din România! 

UPDATE Jeremy Bokila se află în acest moment în Ploieşti, dar doreşte să plece din România, susţinând că ar fi primit oferte foarte avantajoase de transfer. Cosmin Contra a rămas stupefiat când a aflat că atacantul congolez nu vrea să joace în Supercupă, fiind cu gândul la plecare.

"Nu îmi vine să cred. Se repetă episodul din iarnă. Bokila are o problemă de indisciplină, a refuzat să intre în cantonament. El crede că este liber de contract, la influenţa managerului şi a părinţilor. Am înţeles de la oamenii din club că e total fals şi se-ntâmplă acelaşi lucru ca în ianuarie, când alţi impresari i-au spus că e liber de contract şi a rămas la Petrolul. Bokila e jucătorul Petrolului pentru încă doi ani de zile şi se vor face demersuri pentru a-l suspenda pe doi ani de zile. Am încercat să discutăm cu el, dar se pare ca nu doreşte...nu ştim de ce nu, dar nu stă nimeni în Jeremy Bokila. El trebuie să ştie că dacă a ajuns să fie cunoscut, s-a datorat în cea mai mare măsură Petrolului. Singura ofertă pe care clubul a acceptat-o, dar n-a acceptat jucătorul contractul propus, a fost de la FC Krasnodar. Dacă accepta salariul propus de ei acum o lună, imediat după finala Cupei României era la alta echipă. Nu poate găsi altă echipă fără să negocieze cu Petrolul, indiferent de ce îi spun alte persoane", a fost reacţia lui Contra, potrivit digisport.ro.

Jeremy Bokila, al doilea golgeter al Ligii 1 în sezonul trecut, după Raul Rusescu, a dat de înţeles pe un site de socializare că va pleca de la Petrolul, urându-le succes coechipierilor săi în meciul de Supercupă cu Steaua.

„Le doresc doresc tuturor prietenilor mei, coechipierilor şi suporterilor mult succes în Supercupă. Îi iubesc pe toţi oamenii din Ploieşti şi le mulţumesc fanilor Petrolului. Mult succes, băieţi”, a scris Bokila pe un site de socializare, fiind citat de site-ul petrolulpatrianoastra.ro.

Potrivit informaţiilor venite dinspre Ploieşti, Bokila ar avea o ofertă foarte tentantă din Rusia, de la Kuban Krasnodar, echipă care oferă 1.5 milioane de euro pe atacant. De asemenea, Bokila ar urma să aibă un salariu de 500.000 de euro pe sezon şi ar putea să fie antrenat de Dorinel Munteanu în cazul în care tehnicianul român îşi va rezolva litigiul cu Mordovia Saransk.

Iminenta plecare a lui Bokila de la Petrolul l-a luat prin surprindere pe Cosmin Contra: „Am înţeles că toată lumea îl vrea pe Bokila, dar nimeni nu face o ofertă. Îmi fac griji pentru că el nici nu mai este bine din punct de vedere mental, pentru că îl sună toată lumea cu oferte care mai de care mai grozave”, a spus Contra la DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite