FOTO Sesiune de autografe înainte de Supercupa României. Fotbaliştii Petrolului s-au întâlnit cu sute de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de fani au bifat întâlnirea cu „lupii galbeni“ de dinaintea meciului de Supercupă. FOTO Dana Mihai
Sute de fani au bifat întâlnirea cu „lupii galbeni“ de dinaintea meciului de Supercupă. FOTO Dana Mihai

Fotbaliştii care au adus Cupa României la Ploieşti şi de la care suporterii aşteaptă miercuri trofeul de Supercupă au dat duminică sute de autografe. Bokila, Mustivar, Boudjemaa şi Gicu Grozav au fost cei mai „solicitaţi“ jucători de suporterii ploieşteni

Eveniment inedit, duminică, la Ploieşti, organizat la mall-ul Winmarkt Grand Center din centrul oraşului, pentru fotbaliştii clubului Petrolul şi suporterii echipei.

Locul în care Cupa României a fost expusă timp de două săptămâni a devenit, duminică, neîncăpător pentru sutele de fani care au vrut să fie prezenţi, cu mic cu mare, la întâlnirea cu jucătorii Petrolului, de la care aşteaptă, pe 10 iulie, şi trofeul de Supercupă, în confruntarea cu Steaua Bucureşti.

De altfel, întâlnirea a fost doar o avanpremieră a suportului pe care una dintre cele mai frumoase galerii din România îl va face echipei în meciul de pe Arena Naţională.

Programat să înceapă la ora 12.00, evenimentul de la Ploieşti a fost prelungit de interesul foarte mare al suporterilor care i-au înconjurat, la propriu, pe câţiva dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei.

Jeremy Bokila, Soni Mustivar, Damien Boudjemaa, Gicu Grozav au stat zeci de minute să dea autografe pe calendare, şepci, fulare sau direct pe tricourile fanilor. De asemenea, au făcut numeroase fotografii cu suporterii.

Ca de fiecare dată, jucătorii Petrolului le-au mulţumit fanilor pentru susţinerea necondiţionată în meciurile de acasă şi din deplasare şi au promis că vor aduce Supercupa la Ploieşti.

Show-ul de duminică de la Ploieşti a cuprins, în afara sesiunii de autografe şi o demonstraţie sportivă, concursuri cu premii pentru fani şi câteva spectacole de dans, zumba şi kangoo jumps, oferite de trupa de breack dance XTC şi Welness Club Nico.

Evenimentul s-a încheiat cu un recital susţinut de Valentin Dinu, finalistul din primul sezon al show-ului „Românii au Talent“.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Cupa României a fost expusă la Ploieşti. Fanii vin ca la pelerinaj, pentru a atinge trofeul

Supercupa României se anunţă incendiară: „Va fi un meci al suporterilor“

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite