Universitatea Craiova câştigă derby-ul cu CFR Cluj în Superligă

0
Publicat:

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.

Costel Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova. FOTO: Sportpictures.eu
Costel Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova. FOTO: Sportpictures.eu

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă s-a impus prin golurile marcate de Elvir Koljic (51), cu capul dintr-un corner executat de Azor Mekvabişvili, şi de Alexandru Mitriţă (90+5), din pasa lui Carlos Mora.

Universitatea a profitat de faptul că ardelenii au jucat repriza secundă în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Mohammed Kamara (45), pentru al doilea cartonaş galben.

CFR a avut două ocazii mari de gol, dar Laurenţiu Popescu a apărat şutul lui Alin Fică (24), din marginea careului, iar Alexandru Creţu a respins din faţa lui Virgiliu Postolachi (90+2), după ce mingea lovise bara la un corner.

Mitriţă a ratat singur cu portarul Răzvan Sava (90+1), după ce oaspeţii au avut un gol (Alexandru Creţu) anulat de VAR, pentru un fault comis de Takuto Oshima (68).

Universitatea este lider după acest succes.

FC CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova 0-2 (0-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca

Au marcat: Elvir Koljic (51), Alexandru Mitriţă (90+5).

Cartonaş roşu: Mohammed Kamara (CFR, 45).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Robert Avram (Piteşti)

Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Mihaela Ţepuşă (Buzău)

Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite