Ungurii ni l-au „furat“ pe Bölöni: S-a aflat ce va face fostul selecţioner pe durata Euro 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Primul jucător din istoria naţionalei României, care a adunat 100 de selecţii sub tricolor, Ladislau Bölöni (68 de ani) va urmări Campionatul European de la Budapesta, oraş care găzduieşte patru partide, la „Puskás Aréna“.

Ungurii se pot mândri cu singurul stadion de la Euro 2020, în care nu există limită în privinţa numărului de spectatori. 

Pentru că, aşa cum au anunţat organizatorii, „Puskás Arénaׅ“ (are o capacitate de 67.215 locuri) se va umple până la refuz la cele patru partide pe care le va găzdui din cadrul turneului final. În restul oraşelor de la Euro 2020, în schimb, capacitatea admisă variază de la 25% la 50% din cea maximă.

Iar ungurii vor avea nu doar o atmosferă fantastică pe arena lor, dar şi un specialist de mare calitate care va analiza partidele Campionatului European. Vorbim despre Ladislau Bölöni care, potrivit gsp.ro, va comenta meciurile pentru singurul jurnal sportiv budapestan, „Doi specialişti unguri”. Aici, Bölöni îl va avea coleg pe fostul internaţional maghiar, Zsolt Kalmar.

Şi în România, postul care transmite Euro 2020, Pro TV, a bătut palma cu un fost mare internaţional pentru analiza partidelor turneului final. Vorbim despre Victor Piţurcă. După cum „Adevărul“ a scris aici, acesta a şi dezvăluit deja numele echipei pe care o va susţine pe durata turneului final. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite