Un manager de la Dinamo a fost încătuşat în timpul meciului. Detaliile episodului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Drăguşin FOTO expressdebanat.ro
Dan Drăguşin FOTO expressdebanat.ro

Voleiul românesc are în prim-plan un scandal, după ce managerul echipei de la Dinamo a fost scos din sala de joc purtând cătuşe. Formaţia sa evolua împotriva celor de la Banatul Caransebeş, în deplasare, gazdele impunându-se cu 3-1, într-un meci care conta pentru etapa XXI din Divizia A1, masculin.

Dan Drăguşin a afişat un comportament agresiv şi a ameninţat arbitrajul, fiind la un pas să se bată cu un suporter local. După o fază care nu i-a fost pe plac, managerul lui Dinamo a protestat la adresa arbitrilor, apoi a fost trimis în tribună, unde s-a petrecut episodul cu susţinătorul echipei adverse. Ambii au fost duşi la secţia de poliţie, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, Marian Săndulescu, declarând ulterior: 

„Am încercat să-l identificăm pe domn, acesta s-a opus, motiv pentru care l-am scos din sala de sport. I-am evacuat pe amîndoi în afara arenei sportive, acesta şi-a continuat acest comportament şi am fost obligaţi să-l încătuşăm pentru a-l duce la sediul poliţiei“. În cele din urmă, oficialul echipei Dinamo a primit avertisment pentru injurii şi semne obscene.

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, după care urmează surprizele

Tomis Constanţa a intrat în topul select al celor mai bune 12 echipe din Europa la volei masculin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite