Un fost fotbalist de la Steaua şi Dinamo s-a ales cu dosar penal, după ce a condus în stare de ebrietate şi a produs un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorel Stoica, ultima dată legitimat la Universitatea Craiova, însă fost fotbalist la echipe precum Steaua sau Dinamo, s-a ales cu dosar penal, după ce a condus în stare de ebrietate şi a făcut un accident rutier, marţi seară, în drumul dintre Timişoara şi Caransebeş.

Mijlocaş a condus maşina fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un şanţ. Inspectatorul de Poliţie al Judeţului Timiş a transmis un comunicat pe această temă: 

„În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţistii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a solicitat să se supună recoltarii probelor biologice, acesta refuzând“, notează redesteptarea.ro.

Sportivului i s-a întocmit dosar penal, ivocându-se vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 
Dorel Stoica a jucat, printre altele, la Steaua (2010) şi Dinamo (2011). În tricoul roş-albaştrilor a evoluat în cinci meciuri şi a înscris o dată, iar pentru roş-albi a bifat şapte partide şi a marcat un gol.

Reacţia patronului de la Şahtior Doneţk, după ce şase fotbalişti au refuzat să se urce în avion, de teama unei tragedii

Alexandru Bourceanu s-a accidentat în cantonamentul lui Trabzonspor, din Australia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite