Un fost coleg din „Generaţia de Aur“ îl atacă pe Gică Popescu: „E favorit doar pentru că e susţinut de actualul preşedinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelea e în echipa lui Popescu. Prunea nu. FOTO: Răzvan Păsărică
Stelea e în echipa lui Popescu. Prunea nu. FOTO: Răzvan Păsărică

Gică Popescu candidează la preşedinţia FRF, fiind susţinut de mulţi dintre foştii coechipieri din „Generaţia de Aur". Nu toţi au prins însă lotul „Baciului".

Bogdan Stelea este alături de Gică Popescu, iar în cazul în care fostul mare fundaş român va deveni preşedinte al FRF, fostul goalkeeper va rămâne în continuare selecţioner la under 21 şi membru în colegiul tehnic. 

În schimb, un alt portar din „Generaţia de Aur", Florin Prunea, nu face parte din echipa lui Gică Popescu, care-i mai are alături însă pe Gică Hagi sau Ilie Dumitrescu, plus „Generalul" Iordănescu. 

„Popescu e principalul favorit numai prin prisma faptului că este susţinut de actualul preşedinte şi de secretarul general. Dacă nu ar avea această susţinere, nu ar fi favorit", a declarat Florin Prunea, pentru Dolce Sport.

Este curios cum va fi rezolvată şi o altă situaţie care i-ar putea aduce pe Prunea şi Popescu în conflict, mai ales că primul nu face parte din echipa „Baciului". 

Fostul portar, care era director al Departamentului pentru Relaţii Internaţionale în cadrul FRF, a fost suspendat în 2009 de către federaţie, după ce a fost acuzat de luare de mită. Achitat la finalul lui 2013 în acest dosar, Prunea vrea acum să-şi reia postul la FRF. 

 „Eu deocamdată sunt suspendat din funcţia de director de relaţii internaţionale. Am fost achitat, dar sigur la sfârşitul procesului sper să rămână decizia, pentru că sunt nevinovat“, a mai Prunea.

În 2010, la ultimele alegeri FRF, Prunea a fost adversarul lui Gică Popescu, fiind, practic, în tabăra lui Mircea Sandu, alături de alt component al  „Generaţiei de Aur“, Ionuţ Lupescu. 

În afară de Gică Popescu, la alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura, până acum, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş. 

Pe lângă aceştia, au mai fost vehiculate şi numele altor oameni de fotbal, precum Ioan Andone, Adrian Porumboiu sau Gheorghe Chivorchian. Şi Prunea anunţase, la un moment dat, că ar putea candida la preşedinţia FRF. 

Citeşte şi 

Regionalizare şi în fotbal. Gică Popescu, atacat imediat după lansarea programului: „E copy-paste după al meu“

Vasile Avram şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia FRF cu un atac la Gică Popescu : "Eu n-am nevoie de un clan de impresari"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite