UEFA a pus la îndoială corectitudinea lui Mircea Lucescu. „M-am simţit umilit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lucescu foto shakhtar.com

Mircea Lucescu a acordat un interviu-eveniment spaniolilor de la Marca şi a vorbit despre un episod mai puţin ştiut, petrecut înaintea partidei dintre Şahtior şi Rapid din Cupa UEFA.

Mircea Lucescu a acordat un amplu interviu spaniolilor de la Marca, în care a trecut în revistă cele mai importante momente ale carierei sale. El a făcut referire şi la partida istorică din 2005, când echipa antrenată de Il Luce, Şahtior Doneţk, a întâlnit-o pe cea pregătită de fiul său Răzvan, Rapid Bucureşti, în grupele Cupei UEFA. Giuleştenii s-au impus atunci cu 1-0 cu un gol marcat de Măldăruşanu în minutul 87.

"Nu s-a mai întâlnit aşa ceva. A fost atât de greu să pregătesc meciul încât i-am spus preşedintelui: <nu pot>. La conferinţa de presă l-am văzut pe Răzvan în lacrimi şi l-am felicitat în faţa tuturor. Mi-amintesc că m-a căutat cineva de la UEFA înaintea partidei şi m-a înfuriat. I-am spus că nimeni nu poate pune la îndoială profesionalismul nostru. M-am simţit umilit în faţa fiului meu.. În sport, dacă trebuie să te lupţi cu fiul tău, te lupţi şi apoi te îmbrăţişezi", a declarat Mircea Lucescu.

Il Luce mai spune că şi-a îndemnat fiul să se facă portar pentru a nu fi mereu comparat cu el şi a vorbit despre antrenorul Răzvan Lucescu: "După ce şi-a terminat cariera, a ajutat Rapidul în calitate de conducător să câştige un titlu. L-am văzut atât de pasionat şi l-am sfătuit să devină antrenor. I-a studiat pe Ancelotti, Mourinho, Capello şi face o treabă bună la Xanthi. Poate ajunge să antreneze o echipă mare".

Claudiu Niculescu a fost dus de nas de Adrian Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite