„U“ Mobitelco, aproape de eliminare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco au pierdut meciul al treilea al semifinalei Diviziei A şi scorul la general a devenit 2-1 pentru sibieni. Pentru a continua cursa pentru finală, clujenii sunt obligaţi să câştige meciul al patrulea, programat azi

„U“ Mobitelco se află la un pas de eliminarea din cursa spre o nouă finală a Diviziei A. Elevii lui Matrcel Ţenter au clacat ieri, pe terenul medieşenilor, scor 77-83 şi gazdele au dus scorul general la 2-1 şi mai au nevoie de o singură victorie pentru a juca finala campionatului.

Clujenii au condus doar în primul sfert, încheiat 29-25, apoi au cedat iniţiativa şi gazdele au trecut la conducerea jocului. Totuşi, în ultimul minut al jocului, avansul lui Gaz Metan era de numai două puncte, 79-77, dar Dykes le-a oferit o pasă adversarilor, care au majorat diferenţa şi au făcut un pas uriaş spre marea finală.

În cazul în care nu vor câştiga meciul al patrulea de astăzi, clujenii vor fi nevoiţi să se resemneze cu gândul finalei mici. Marcatorii clujenilor în partida de ieri au fost Krstanovic 24 (12 recuperări), Silvăşan 20, Dykes 11, Thomson 10, Cuic 5 (5 recuperări, 6 pase decisive), Morris 5, Chetreanu 2.

„A fost un meci de o deosebită intensitate fizică,  pe parcursul căruia  ambele echipe s-au despins dar totul s-a decis pe final. Am avut în această seară  foarte multe pase greşite,  20 în total şi de asemenea am pierdut lupta sub panou. Toate acestea ne-au făcut ca pe final să cedăm. Mâine ne aşteaptă un nou meci dificil, extrem de important pentru noi“, a declarat antrenorul Marcel Ţenter la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite