Trei jucători din naționala Franței s-au îmbolnăvit subit: ”Teoria mea e că au COVID”

0
Publicat:

Presa din Franța anunță că trei jucători francezi au fost loviți de o "boală misterioasă" chiar în timpul zilei de vineri și ar fi fost scoși din lotul echipei pentru meciul cu Argentina.

Trei jucători din naționala Franței s-au îmbolnăvit subit: ”Teoria mea e că au COVID”
Trei jucători din naționala Franței s-au îmbolnăvit subit: ”Teoria mea e că au COVID”

A venit și rândul francezilor să își facă griji cu doar o zi înainte de marea finală de la Campionatul Mondial. Vineri, France24 a scris că Varane și Konate au fost scoși din lotul echipei după ce au simțit simptomele unei boli care ar putea fi chiar Covid. Nici Kingsley Coman nu a luat parte la antrenamentul de vineri al naționalei Franței. Soarta celor trei cu privire la participarea în finală este sub semnul întrebării.

Jurnalistul Romain Houeix, de la France24, a afirmat că jucătorii excluși din lotul Franței ar putea avea Covid. O altă teorie spune că aceștia ar fi fost loviși de "gripa cămilei", un virul local din Qatar. 

”E teoria mea că acești jucători au COVID. În sport au tendința să vorbească despre durerile în gânt atunci când, probabil, este COVID-19 și nu au fost testați. O altă teorie este că au 'gripa cămilei', un virus local”, a spus Romain Houeix, potrivit Sport.ro

Dayot Upamecano și Adrien Rabiot s-au îmbolnăvit și ei în urmă cu câteva zile de "gripa cămilei" și au ratat meciul din semifinale disputat împotriva Marocului. 

Nu doar fanii francezi au emoții înainte de finală, ci și cei ai Argentinei după ce Messi nu a efectuat ultimul antrenament cu echipa din cauza unei întinderi. Este incertă participarea starului argentinian în ultimul său meci la Cupa Mondială și poate cel mai important pentru naționala sa din ultimii 30 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite