Torje l-a „chinuit“ pe Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu (dreapta) nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg de la naţională
Chivu (dreapta) nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg de la naţională

Cei doi români au fost adversari direcţi în victoria obţinută de Udinese pe terenul lui Inter (1-0), fostul dinamovist punându-i probleme serioase fundaşului gazdelor.

Inter e într-o criză prelungită în campionatul Italiei, înfrângerea cu Udinese (0-1) de sâmbătă seară menţinându-i pe milanezi în subsolul clasamentului, mai aproape de retrogradare decât de poziţiile fruntaşe.

Meciul de pe „San Siro" a însemnat şi o întâlnire directă între Cristi Chivu şi Gabi Torje. Titularizat în premieră după mai mult de o lună de exil pe banca de rezerve, fostul dinamovist a ieşit câştigător în faţa fostului său coleg de la naţionala României. „Cu viteza sa, Torje i-a pus în dificultate pe Chivu şi Samuel", a notat agenţia Datasport. Fostul dinamovist a suferit însă la duelurile fizice unu la unu, presa italiană remarcând că „cele câteva lovituri încasate în prima repriză i-au afectat jocul".

Una dintre aceste faze s-a petrecut chiar în startul partidei, în minutul trei, când Torje a fost lovit cu cotul în săritură de către Cristi Chivu. „Fundaşul lui Inter a avut intrări neglijente", a concluzionat site-ul fcinternews.it. În minutul 53, Chivu şi Torje s-au intersectat din nou, tot la un duel aerian, de această dată în trei, alături de Julio Cesar.

Chivu le-a dat  emoţii medicilor

Intervenţia portarului lui Inter l-a pus la pământ pe Chivu, care a acuzat o uşoară lovitură la cap, dând astfel mari emoţii staff-ului medical al nerazzurrilor. După câteva zeci de secunde de îngrijiri medicale, Chivu s-a ridicat şi a ţinut neapărat să pună o mână „amicală" pe spatele conaţionalului său Gabi Torje. Finalul meciului nu i-a prins însă pe teren pe cei doi români, ambii fiind schimbaţi din motive tactice.

"Sunt bucuros pentru realizările mele, dar nu asta contează cel mai mult, ci faptul că am câştigat pe terenul unui adversar dificil.''
Gabi Torje mijlocaş Udinese

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite