Top 10 cele mai scumpe transferuri ale verii din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Medifax | Mihai Pintilii, cel mai scump transfer al verii
Medifax | Mihai Pintilii, cel mai scump transfer al verii

Sunt marile speranțe ale echipelor care visează la titlu și totodată, cele mai scumpe achiziții din campania de vară.

1. Steaua: Mihai Pintilii (27) este cel mai scump transfer din vara aceasta, în Liga 1. Fotbalistul a ajuns la un acord cu gruparea din Ghencea, cu care a semnat un contract pe patru ani. Steliștii au plătit 850.000 de euro pentru mijlocașul venit de la Pandurii Tg. Jiu.

2. CFR Cluj: Ciprian Deac (26) s-a întors la CFR Cluj, pentru care a semnat un contract pe trei ani. Clujenii au plătit 700.000 de euro celor de la Schalke 04. În sezonul trecut, mijlocașul a mai evoluat pentru Rapid.

3. FC Vaslui: Caue Cecilio da Silva (23) a lăsat Portugalia pentru România. Brazilianul a venit de la SC Olhanense la Vaslui, suma lui de transfer ridicându-se la 700.000 de euro.

4. CFR Cluj: Mario Felgueiras (25) a semnat pentru clujeni un contract de patru ani. Sporting Lisabona a încasat 500.000 de euro pentru portarul alintat de către supoteri „Super Mario„. Felguieras va concura pentru postul de titular cu Eduard Stăncioiu și Mihai Mincă.

5. FC Valsui: Carlos Soto (28) a venit din Argentina, de la All Boys și i-a costat pe vasluieni 500.000 de euro. Fundașul stânga se va lupta pentru primul 11 cu Adrian Sălăgeanu.

6. FC Vaslui: Liviu Antal (22) a fost dorit în mod special de Adrian Porumboiu, care îl consideră cel mai bun atacant din Liga 1. Oțelul Galați a primit 500.000 de euro pentru fotbalistul care a marcat 22 de goluri în 83 de meciuri jucate pentru gălățeni.

7. FC Vaslui: Eduardo Jumisse (28) a semnat pentru vasluieni, pentru care va juca pe postul de mijlocaș. Leixoes a primit 400.000 de euro pentru a-l ceda pe fotbalist în Liga 1.

8. FC Vaslui: Adrian Sălăgeanu (29) a adus încasări de 300.000 de euro în urma transferului său. Mutarea fundașului a fost posibilă întrucât Oțelul Galați are probleme financiare. Fotbalistul va juca în următorii ani la echipa vasluiană.

9. Dinamo: Adrian Mărkuș (19) a fost achiziționat de către gruparea din Ștefan cel Mare, deși fusese la un pas de transferul la Juventus Torino. Cristi Borcea e cel care a insistat pentru a-l avea pe atacant, fostul acționar punându-și speranțe mari în fotbalistul pentru care FC Bihor a primit 300.000 de euro.

10. Rapid: Renan Silva (23) e unul dintre transferurile lui George Copos, acționarul sperând ca mijlocașul va ajunge la nivelul lui Wesley. Fotbalistul are un contract de patru ani, iar fostul său club, Boavista, a încasat 250.000 de euro pentru a-l ceda giuleștenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite