Tensiune în vestiarul giuleştenilor. Rapidiştii nu şi-au primit toţi banii pentru luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos se confruntă cu nemulţumirea jucătorilor rapidişti. FOTO Mediafax
George Copos se confruntă cu nemulţumirea jucătorilor rapidişti. FOTO Mediafax

Jucătorii echipei Rapid Bucureşti au primit parţial salariul pe lunga august, fapt care a stârnit nemulţumire în rândul lotului giuleştean.

Situaţia financiară a echipei lui George Copos a dat naştere unui nou val de nemulţumiri, după ce giuleştenii au descoperit că nu au  primit toţi banii pentru luna august. 

Vişiniii s-au arătat intrigaţi de acest lucru, considerând că este o lipsă de respect din partea conducerii. Mai mult, fotbaliştii spun că nu mai primesc vitaminele şi suplimentele necesare înaintea unui meci şi se pare că ar avea probleme inclusiv cu echipamentul sportiv. Lista nemulţumirilor continuă cu acuzaţii conform cărora jucătorii îşi procură singuri lucrurile de care au nevoie.

Patronul giuleştenilor s-a prezentat săptămâna trecută la sediul Federaţiei Române de Fotbal pentru a discuta intrarea insolvenţă a clubului de sub Podul Grant. În cazul în care acest lucru s-ar realiza, rapidiştii nu ar mai putea evolua în competiţiile europene.

Echipa lui Marian Rada va încheia seria meciurilor din etapa a XVI-a luni seară, când o va întâlni, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaş. Oficialii giuleşteni au trimis la Liga Profesionistă de Fotbal o cerere conform căreia să nu fie permis accesul la meci al femeilor şi copiilor. Acest lucru a fost explicat de un presupus complot al unor femei cu suporterii rapidişti pentru ascunderea unui banner de către acestea, adresat lui Mitică Dragomir. 

George Copos a tranşat situaţia, minimalizând tensiunile de la echipa sa: „Trebuie să acceptaţi că nicio criză nu este eternă. Crizele vin şi, dacă sunt gestionate cu înţelepciune, trec, lăsând organismul mai întărit“.

Rapid Bucureşti ocupă locul opt în clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte acumulate, la 19 puncte distanţă de liderul Steaua Bucureşti. Bilanţul rapidiştilor numără şase victorii, patru egaluri şi cinci înfrângeri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite