Steaua - CS Severin: 2-1. Meciul accidentărilor pentru echipa din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua Bucureşti a câştigat duminică seară meciul contra CS Turnu Severin, sub privirile a 7000 de spectatori, scor final 2-1. Roş-albaştrii s-au distanţat la 10 puncte de locul secund, ocupat de Pandurii Târgu Jiu, echipa lui Petre Grigoraş confruntând-o luni seară pe Concordia Chiajna.

Steaua Bucureşti a învins-o pe CS Turnu Severin cu scorul de 2-1, într-un meci disputat pe teren propriu, în Ghencea. Golurile partidei au fost marcate în prima repriză, severinenii fiind cei care au deschis scorul, prin Cosmin Vancea ('16), care a înscris cu un şut de la 10 metri. 

Cristi Tănase ('20) a egalat pentru roş-albaştri, iar cel care a închis tabela a fost Raul Rusescu ('27), care şi-a consemnat cel de-al 14-lea gol în tricoul Stelei. 

Fiecare punct din cele trei câştigate de Steaua duminică seară a costat-o câte un fotbalist accidentat. Astfel, Lukasz Szukala, Adi Popa şi Daniel Georgievski au terminat meciul accidentaţi, evoluţia acestora din meciul cu VfB Stuttgart fiind sub semnul întrebării. Szukala şi Popa par să aibă accidentări uşoare, în timp ce Georgievski a părăsit terenul pe targă, după o intrare dură a lui Barry Kader. 

CS Severin a fost susţinută doar de doi fani, care formau un cuplu. Meciul din Ghencea a fost prilejul de debut în Liga I al centralului Dragoş Teodor. Înainte de meci, steliştii au ieşit de la vestiare cu un banner, „Nu te vom uita niciodată, Ciprian“, în memoria unui suporter stelist care a decedat.

Steaua şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1, cu 41 de puncte acumulate, în timp ce CS Severin ocupă ultima poziţie a clasamentului, cu 8 puncte.

Echipe


Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala (Filip '9), Gardoş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Prepeliţă '74), Tănase, M. Costea (Chipciu '46) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CS Turnu Severin: Şteţca - Mitici, Durimel, Dandea, Al. Giurgiu (Barry '81) - Moutinho - Neacşa (Abba '73), Dragalina, Olah, Al. Zaharia - Vancea (Thomas '89). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Pintilii '78 / Al. Giurgiu '23, Barry '87.

Arbitri: Dragoş Teodor (central) - Aurel Oniţa, Alexandru Vodă (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă).

Observatori: Eduard Alexandru, Augustus Constantin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite