Tenisul românesc are viitor. Câştigătorii trofeului Dr. Oetker Junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micii jucători de tenis au fost premiaţi de oficialii FR Tenis
Micii jucători de tenis au fost premiaţi de oficialii FR Tenis

Trofeul Dr. Oetker Junior şi-a desemnat pe 1 Iunie, de Ziua Internaţională a copiilor, câştigătorii ediţiei din acest an. Federaţia Română de Tenis i-a premiat pe cei mai buni sportivi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Centrul Naţional de Tenis.

Perechea Selma Cadar/Ania Hertel (Polonia) a câştigat Dr. Oetker Junior Trophy, după ce a învins în finală, scor 1-6, 6-2 [10-5], dublul Gabriela Davidescu/Andreea Prisăcariu. Proba de simplu fete a acestei competiţii a fost câştigată de Selma Cadar, după ce a învins-o în finală, scor 6-3, 6-3, pe Gergana Topalova (Bulgaria).

La dublu băieţi, Perechea Ştefan Paloşi/Yshai Oliel (Israel) a câştigat turneul, după ce a învins în finală, scor 6-2, 6-3, dublul Varona Alvarez (Spania)/Aaron Schmid (Elveţia). Yshai Oliel (Israel) a câştigat Dr. Oetker Junior Trophy, după ce l-a învins în finală, scor 6-3, 6-4, pe Axel Creton (Franţa), anunţă organizatorii.

Micii campioni au primit ca recompense trofee, diplome şi cărţi despre cei mai mari jucători de tenis din lume: Roger Federer, Andy Murray, Brad Gilbert, Andre Aggasi şi Rafael Nadal.

Dr. Oetker Junior Trophy este cel mai mare turneu de tenis pentru juniorii cu vârste până în 14 ani, fiind o competiţie organizată an de an de Federaţia Română de Tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite