Telex din lumea sportului: HCM Baia Mare, în sferturile Ligii, dar abandonată de primărie. Anunţul lui Cherecheş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cherecheş
Cătălin Cherecheş

După dispariţia clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, putem asista la un episod similar, începând din sezonul viitor. Iar asta într-un moment excelent pentru trupa pregătită de Aurelian Roşca.

HCM, abandonată de primărie - Vicecampioana Ligii Naţionale la fete s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce a zdrobit, vineri, Thuringer (Germania), scor 38-27. La o zi după această performanţă, primarul oraşului Baia Mare le-a dat o veste proastă suporteilor. „Preluăm noi, Municipiul, până la finalul sezonului, tot ce înseamnă managementul şi organizarea. Din sezonul viitor însă, nu mai finanţăm sportul până se face o legislaţie pe sport, similară cu finanţarea pe cultură“, a anunţat Cătălin Cherecheş.

Sorana, urcare de 46 de locuri - După o finală ITF la Guaruja şi un turneu câştigat la Bertioga, Sorana Cârstea (26 de ani) a abordat turneul WTA de la Rio de pe locul 199 în lume. Românca a trecut, pe rând, de Haddad Maia (228 WTA), Polona Hercog (83 WTA) şi Danka Kovinici (50 WTA), oprindu-se doar în semifinale, acolo unde a fost învinsă de Shelby Rogers (SUA, 131 WTA), scor 4-6, 4-6. Totuşi, prima semifinală WTA pentru Sorana, după trei ani, o va propulsa până pe locul 153 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite