Telex din lumea sportului: după Halep, stelele cad pe bandă la Madrid, iar Mayweather a oferit declaraţia zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 23 de ani a fost prima favorită învinsă prematur, dar a fost urmată, în scurt timp, de alte jucătoare de top. În America, Floyd Mayweather a dezvăluit de ce îşi va agăţa mănuşile, după următorul meci.

Stele căzătoare la turneul feminin - Eliminarea Simonei Halep la Madrid a fost cea mai mare surpriză de până acum, însă nu şi singura. După partidele de luni, Eugenie Bouchard (6 WTA), Angelique Kerber (11 WTA), Garbine Muguruza (20 WTA) au părăsit şi ele competiţia, în timp ce Venus Williams (16 WTA) fusese învinsă încă de duminică seară. În aceste condiţii, liderul mondial, Serena Williams (joacă luni seară) şi Maria Şarapova (3 WTA) sunt cele mai bine clasate jucătoare rămase în competiţie.

Mayweather: „Nu-mi mai place boxul“ - După „Meciul secolului“ cu Pacquiao, americanul Mayweather a devenit sportivul care a încasat cea mai mare sumă de bani pentru un singur meci, 200 de milioane de dolari. Pugilistul de 38 de ani a anunţat că va mai intra în ring o singură dată, în septembrie, împotriva unui adversar nestabilit încă. „Nu o să-mi fie dor de box. Nici măcar nu mă mai uit la vreo luptă. La un moment dat, eram înnebunit după box, însă acum nu-mi mai place acest sport“, a declarat Mayweather.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite