Telex din lumea fotbalului: urmează un derby exploziv în Cupa Spaniei, Barcelona – Atletico. Grigore, „câine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mijlocul săptămânii, vom avea parte de un regal fotbalistic în Spania. În România, Dinamo s-a repliat după ce jucătorul ei emblemă, Tamaş, a semnat cu Steaua.

Barca – Atletico, miercuri, în Cupa Spaniei - Primele trei meciuri din sferturile Cupei Spaniei se joacă, miercuri, iar cea mai importantă confruntare va avea loc pe „Camp Nou“. De la ora 23.00 (Digi Sport 1), Barcelona va primi vizita celor de la Atletico Madrid, după ce, în runda precedentă, catalanii au trecut de Elche, iar madrilenii, de deţinătoarea trofeului, Real. Antrenorul gazdelor, Luis Enrique, a anunţat că Xavi e refăcut, iar prezenţa lui Mathieu, sub semnul întrebării. Returul se va juca, la Madrid, la 28 ianuarie.

Nicolae Grigore a semnat cu Dinamo - „Câinii“ şi-au pierdut un jucător emblematic, Gabi Tamaş, care a ajuns la Steaua, dar s-au repliat, transferând un simbol al Rapidului. Nicolae Grigore (31 de ani). „Închizătorul“ care a bifat peste 200 de meciuri în tricoul giuleştenilor a semnat pe un an şi jumătate cu Dinamo din postura de fotbalist liber. El a evoluat la Al-Ittifaq (Arabia Saudită) şi Apollon Limassol (Cipru), după plecarea de la Rapid, în 2013. „Nu sunt ipocrit să spun că sunt dinamovist de mic, dar pot să declar cu toată convingerea că sunt antistelist“, a afirmat Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite