Telex din lumea sportului: Rapid a plecat în Grecia cu un „indian“ şi cu un lot mic. Neagu va rămâne în Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai va avea o misiune dificilă la Rapid
Cristi Pustai va avea o misiune dificilă la Rapid

În încercarea lor de a încropi o echipă, giuleştenii au ajuns să aducă jucători de la formaţii exotice. În altă ordine de idei, cea mai bună handbalistă din România a luat o decizie privind viitorul ei.

Au plecat cu un „indian“ în Grecia - Giuleştenii se vor pregăti până la 29 ianuarie în Grecia, în cantonamentul celor de la Xanthi, acolo unde antrenor e Răzvan Lucescu. Lotul cu care Cristi Pustai a plecat în acest stagiu a numărat 12 fotbalişti care au semnat deja cu Rapid: Bornescu, Drăghia, Buchta, Cmovs, N. Vasile, Rui Miguel, Al. Dan, Martin, Pancu, Cerlincă, Boukaka şi Kikas. Ultimul legitimat e fundaşul Pavel Cmovs, un ceh de 24 de ani, care ultima dată a evoluat la Mumbai City, în India. Săpunaru a plecat şi el cu Rapid în Grecia, însă, deocamdată, n-a semnat contractul.

Neagu rămâne la Buducnost - Cel mai bun inter stânga din lume în 2014, Cristina Neagu, şi-a prelungit contractul cu campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica. Jucătoarea de 26 de ani a avut mai multe oferte, cele mai importante de la CSM Bucureşti şi Gyor, însă a preferat să mai joace un an la finalista Ligii Campionilor. „Am luat o decizie şi sunt fericită să rămân la echipă. Sunt mulţumită de colaborarea cu colegele mele, de condiţiile de la club. Vreau să câştigăm Liga Campionilor“, a declarat Neagu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite