Telex din lumea fotbalului: s-a aflat numele celui care va primi „Balonul de Aur“. Urmează anunţul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balon

Revista „France Football“ a anunţat o listă de 30 de candidaţi, însă, ca de obicei, lupta s-a dat între Messi şi Cristiano Ronaldo.

Ronaldo ia „Balonul de Aur“ - După şase ani în care au acordat un trofeu la comun, FIFA şi „France Football“ nu s-au mai înţeles, aşa că fiecare organizaţie va acorda un premiu separat pentru cel mai bun juăctor al anului. Potrivit ziarelor din Spania, „Balonul de Aur“, trofeul revistei „France Football“ îi va fi acordat lui Cristiano Ronaldo, confirmarea oficială urmând a veni la 12 decembrie. În schimb, gala FIFA e programată pentru 9 ianuarie, însă tot Ronaldo e considerat principalul favorit şi acolo. 

Rednic la penultima clasată - Liber de contract după despărţirea de Dinamo în vară, Mircea Rednic (54 de ani) e în cărţi pentru a prelua Mouscron, echipa care ocupă penultimul loc în prima ligă belgiană. Informaţia a fost furnizată de lesoir.be care a adăugat că „Puriul“ e aşteptat în Belgia pentru a negocia detaliile contractului. Mouscron şi-a demis, luni, antrenorul, Glen De Boeck plătind pentru rezultatele slabe. Rednic a mai antrenat în Belgia, acolo unde a pregătit Standard Liege (2012-2013) şi Gent (2013-2014).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite