Telex din lumea fotbalului: FIFA, alt oficial „decapitat“ din cauza corupţiei. „Bursucul“ a luat un super jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o lună şi jumătate înainte de alegerile FIFA, care vor avea loc la 26 februarie, forul de la Zurich continuă să-şi piardă oficialii aflaţi în funcţie.

Alt „decapitat“ din cauza corupţiei - După ce forul mondial a rămas fără preşedinte, Sepp Blatter fiind suspendat de la orice activitate legată de fotbal în următorii opt ani, acum FIFA s-a debarasat şi de secretarul general. Francezul Jerome Valcke a fost, mai întâi, suspendat la 17 septembrie din cauza implicării sale într-un scandal legat de vânzarea biletelor pentru CM 2014. Ieri, Valcke a fost concediat de FIFA: „Comitetul de Urgenţă l-a revocat pe Jerome Valcke din funcţia de secretar general. Interimatul va fi asigurat de Markus Kattner“.

Adriano va lucra cu Petrescu - Luiz Adriano a fost dorit, în vară, de Cosmin Olăroiu la Al-Ahli Dubai, însă, la vremea respectivă, fostul atacant al celor de la Şahtior a semnat cu AC Milan pentru opt milioane de euro. Brazilianul de 28 de ani n-a impresionat însă în Italia, adunând 18 prezenţe şi un gol în Serie A. Chiar şi aşa, AC Milan l-a vândut cu 15 milioane de euro în China, la Jiangsu Sainty, club la care antrenor e Dan Petrescu. Luiz Adriano va încasa un salariu stagional de opt milioane de euro în următorii cinci ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite