Telex din lumea fotbalului: Emmanuel Adebayor a fost jefuit de fratele său. La cât se ridică paguba togolezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor

Starul african, care e coleg cu Vlad Chiricheş la Tottenham, a făcut o serie de dezvăluiri despre problemele sale în familie.

Adebayor, jefuit de fratele lui - Emmanuel Adebayor, vârful celor de la Tottenham, a lansat acuze dure la adresa fratelui său. Atacantul de 31 de ani susţine că Rotimi a intrat în casa sa, folosindu-se de cheia pe care a avut-o la dispoziţie, şi a luat un colier de 25.000 de euro, plus două tricouri semnate de Zidane şi de regretatul Marc Vivien-Foe. Jucătorul togolez spune că fratele său a furat, în trecut, 21 de telefoane mobile de la o Academie de fotbal din Franţa! 

Se vând bilete la Euro 2016 - Forul european condus de Michel Platini a anunţat paşii pe care fanii ar trebui să-i parcurgă pentru a cumpăra bilete la Euro 2016. Doritorii ar trebui să-şi facă, mai întâi, un cont pe uefa.com. Apoi, în perioada 10 iunie – 10 iulie, se vor pune în vânzare online un milion din cele 2,5 milioane de tichete disponibile. Cel mai ieftin bilet va costa 25 de euro. A doua perioadă va fi în decembrie, după tragerea la sorţi a grupelor turneului final. Atunci, suporterii pot opta pentru pachete, care vor conţine tichete la partidele echipei favorite. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite