Telex din lumea fotbalului: de astăzi încep semifinalele Cupei României. Programul meciurilor tur şi retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia KO îşi va trimite câştigătoarea în Liga Europa, însă, dintre cele patru formaţii rămase în cursă, CFR Cluj şi Dinamo nu pot participa în întrecerile organizate de UEFA, fiind în insolvenţă.

Prima semifinală e astăzi - În aşteptarea partidelor din play-off şi play-out, în Liga I, Cupa României programează, în mijlocul săptămânii, meciurile tur din semifinale. Astăzi, de la ora 20.30 (Digi Sport, Dolce Sport şi Look), se va disputa ASA Târgu-Mureş – CFR Cluj. Mâine, de la aceeaşi oră, Dinamo va întâlni Steaua în „Ştefan cel Mare“. Cele două formaţii se vor duela apoi, duminică (ora 20.30), în prima etapă din play-off. Partidele retur din cupă sunt programate pentru 20 aprilie.

Petrescu, o victorie în trei meciuri - Jiangsu Suning a bifat primul succes în noul sezon, după două rezultate dezamăgitoare. După un 1-1, în Vietnam, cu Binh Duong, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor Asiei, şi un 0-2 cu Guangzhou Evergrande în Supercupa Chinei, elevii lui Dan Petrescu au trecut, ieri, de Jeonbuk Motors (Coreea de Sud) în Ligă. Cu Teixeira şi Ramires titulari, chinezii s-au impus cu 3-2. Teixeira a marcat o dată, iar Ramires a dat două pase de gol, după care a fost eliminat, în minutul 90+3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite