Tecău şi Rojer le-au luat fraţilor Bryan un set, dar au pierdut al doilea meci de la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău şi colegul său din proba de dublu, Jean Julien Rojer, au pierdut confruntarea cu Bob şi Mike Bryan, deşi au reuşit să le sufle americanilor primul set. Tecău şi colegul său au bifat a doua înfrângere la Turneul Campionilor din tot atâtea meciuri disputate.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au început foarte bine partida cu americanii Bob şi Mike Bryan, liderii clasamentului mondial la dublu. Românul şi olandezul s-au impus la tie-break în primul set şi păreau că au capacitatea de a trece de cei doi fraţi americani. Însă, în setul al doilea perechea româno-olandeză a cedat teren şi le-a permis adversarilor să defileze.

În super tie-break, fraţii Bryan au fost mai stăpâni pe sine şi au reuşit chiar să întoarcă rezultatul de la 4-0 pentru Tecău şi colegul său. În cele din urmă, americanii şi-au adjudecat şi decisivul, câştigând, astfel, partida în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 10-6, după o oră şi 35 de minute de joc. 

Aceasta a fost a doua înfrângere a lui Tecău şi Rojer la Turneul Campionilor. Cei doi se mai pot califica în semifinale doar printr-o minune, însă pentru aceasta depind atât de jocul rezultatelor, cât şi de meciul pe care îl mai au de jucat în această grupă, cu perechea Kubot /Lindstedt, partida fiind programată vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite