Tecău, calificat în turul II la Wimbledon. Ce lasă în urmă Olaru, Halep, Begu şi Cîrstea. Şarapova, favorita nr. 2, a fost eliminată din competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri a fost o zi de foc pentru românii de pe tabloul de la Wimbledon, care s-au luptat pentru o mai bună clasare în cel de-al treilea turneu de Mare Şlem al Anului.

Cuplul Horia Tecău şi Max Mirnîi i-a învins pe Dominik Meffert şi Philipp Oswald cu scorul de 4-6, 7-5, 6-3, 6-4, victoria graţie căreia vor evolua în turul doi, unde vor juca cu Samuel Groth şi Chris Guccione.
Sorana Cîrstea a fost învinsă de Camila Giorgi, scor 7-6 (7), 7-6 (6). Astfel, România va mai fi reprezentată la simplu de Alexandra Cadanţu şi Simona Halep.

Raluca Olaru şi Olga Savciuk le-a învins Timea Babos şi Mandy Minella cu scorul de 6-2, 6-4, iar perechea Simona Halep şi Anna Tatişvili a pierdut partida de miercuri împotriva cuplului Stephanie Foretz Gacon şi Eva Hrdinova în primul tur al turneului, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3. Totuşi, Simona va continua parcursul la Wimbledon la simplu, unde este calificată în manşa secundă şi urmează să o înfrunte pe Na Li. 

De asemenea, Irina Begu şi Janette Husarova au pierdut meciul cu Julia Georges şi Barbora Zahlavova Strycova, cu scorul de 6-3, 6-4. Învinsele vor primi un cec în valoare totală de aproximativ 9.000 de euro.
Maria Şarapova, favorita numărul 2 a turneului, a fost eliminată în turul doi al competiţiei de către portugheza Michelle Larcher de Brito, cu scorul de 6-3, 6-4. Pe parcursul meciului, rusoaica a solicitat îngrijiri medicale în repetate rânduri. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cine e „Rechinul“ care i-a aplicat lui Nadal cea mai ruşinoasă înfrângere din carieră

Zi formidabilă pentru românce la Wimbledon: Simona Halep e de neoprit

Tenismenii români sunt carne de tun la Wimbledon: Florin Mergea, eliminat încă din primul tur pe iarba londoneză

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite