Tătăruşanu, un „zeu“: Imagini fabuloase din tribune după ce a apărat un penalty în Milan - Inter | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatarusanu

La 14 luni după ce a ajuns la fosta campioană a Europei, „Tătă“ intră, treptat, în inimile fanilor şi dobândeşte reputaţia unui portar matur pe care se poate baza, fără emoţii.

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) profită din plin de accidentarea rivalului său francez, Mike Maignan, la AC Milan! 

Ajuns titular, fostul internaţional român a avut evoluţii din ce în ce mai bune, totul culminând cu ce a reuşit, duminică seară, în derby-ului oraşului: AC Milan - Inter, scor 1-1.

După un meci început prost pentru „diavoli“, cu penalty-ul transformat de turcul Çalhanoğlu (11), „Tătă“ şi colegii săi au redresat, treptat, situaţia. Mai întâi, Milan a egalat după autogolul lui de Vrij (17), iar apoi Tătăruşanu a aruncat stadionul în aer prin intervenţia sa salvatoare în faţa argentinianului Lautaro Martinez.

În minutul 27, la scorul de 1-1, portarul român a apărat penalty-ul executat de golgheterul Inter-ului, iar imaginile cu reacţia fanilor, filmate din tribune, spun totul:

Graţie remizei de duminică seară, AC Milan ocupă locul 2 în Serie A, neînvinsă după 12 etape. Echipa a strâns 32 de puncte, la fel ca liderul Napoli. Campioana Inter completează podiumul, având 25 de puncte.

CITEŞTE ŞI:

Tătăruşanu, omul zilei în presa din Italia: Românul, ridicat în slăvi după Milan - Inter VIDEO

Tătăruşanu, secretul unei parade senzaţionale: Cum l-a „citit“ pe argentinianul Martinez VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite