Tătăruşanu le-a închis gura criticilor: Ce s-a scris în presa italiană despre portarul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatarusanu

Când titularul postului de portar, francezul Mike Maignan s-a accidentat, mulţi au privit cu neîncredere promovarea lui „Tătă“ în primul „11“ al Milanului. La ce a arătat până acum însă, goalkeeper-ul de 35 de ani va fi foarte greu de scos din poartă. Chiar şi după revenirea lui Maignan.

Ciprian Tătăruşanu arată, treptat, că e un portar pe care AC Milan se poate baza pe termen lung din postura de titular.

Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru fostul internaţional român, certat inclusiv de colegi în timpul meciurilor, după cum „Adevărul“ a arătat aici, între timp, situaţia s-a schimbat.

Miercuri seară, în AC Milan - Porto (1-1), „Tătă“ a fost cel mai bun om al italienilor în Liga Campionilor. Iar site-ul tuttomercatoweb.com i-a acordat românului nota cea mai mare, 7, remarcând prestaţia sa foarte bună: „A încasat gol după numai cinci minute, dar apoi şi-a salvat echipa la două acţiuni periculoase. Cu greu îi poţi cere mai mult“.

Şi prestigioasa publicaţie „Gazzetta dello Sport“ a subliniat că Tătăruşanu a fost eroul formaţiei sale: „A fost elementul care a salvat Milanul de la prăbuşire“.

În ciuda remizei cu Porto, AC Milan ocupă ultimul loc în grupa B, cu un 1 punct după patru meciuri. Primele trei poziţii, care permit continuarea parcursului european, sunt ocupate de Liverpool (12 puncte), Porto (5 puncte) şi Atletico Madrid (4 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite