Tătăruşanu, omul zilei în presa din Italia: Românul, ridicat în slăvi după Milan - Inter VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu, un portar aflat pe val
Ciprian Tătăruşanu, un portar aflat pe val

Portarul de 35 de ani a strălucit în cel mai important moment, de când a ajuns titular în echipa pregătită de Stefano Pioli: în incendiarul Derby della Madonnina.

Nici că nu se putea o ocazie mai bună pentru Ciprian Tătăruşanu de a ieşi la rampă, ajungând în centrul atenţiei, în fotbalul italian!

Duminică seară, românul s-a remarcat printr-o paradă senzaţională despre care „Adevărul“ a scris aici, într-un moment crucial în AC Milan - Inter, încheiat la egalitate, scor 1-1.

După o partidă în care a fost decisiv pentru echipa sa, „Tătă“ a primit cea mai mare notă din echipa celor de la AC Milan în presa italiană. „La Repubblica“ i-a dat nota 7, spunând că fostul tricolor a fost eroul serii. Şi prestigiosul „La Gazzetta dello Sport“ a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tătăruşanu.

Ce s-a scris despre portarul român?

*La Repubblica: A simţit, a crezut, a intervenit! Nu se aştepta să joace un asemenea derby. Penalty-ul salvat l-a făcut eroul serii!

*Gazzetta dello Sport: De la Donnarumma la Maignan şi acum la Tătăruşanu, care continuă să convingă. N-a putut face nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar a intervenit excelent la lovitura lui Lautaro Martinez. Fanii erau încă îngrijoraţi după meciurile amicale din vară. Dar parada de la penalty demonstrează că Milan e pe mâini bune. Şi asta n-a fost prima oară când Tătăruşanu a fost decisiv. A mai fost cu Torino, Roma şi Porto. De când a ajuns titular la Milan, după accidentarea colegului său (n.r. - Mike Maignan), ajuns pe masa de operaţie, Ciprian n-a clacat. Pentru că are 35 de ani, peste 400 de meciuri şi 10 ani de echipă naţională în spate.

VEZI CUM A APĂRAT TĂTĂRUŞANU UN PENALTY

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite