Tatăl lui Mutu îl îndeamnă să spună adio fotbalului, dar „Briliantul“ nu vrea să asculte sfaturile părintelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi tatăl său i-a transmis prin intermediul presei că ar fi bine să se gândească la retragere, Adrian Mutu nici nu vrea să audă de acest lucru şi este motivat să revină pe gazon pentru a face uitat cât mai repede trecutul său tumultuos.

Toţi iubitorii fotbalului din România aşteaptă cu sufletul la gură momentul când Adrian Mutu se va alătura lotului Petrolului, echipă cu care s-a înţeles pentru a evolua în următoarea jumătate de an. La fel de nerăbdător este şi tatăl lui Mutu. "Sper că se va integra repede în echipa lui Contra. De altfel, este şi foarte bun prieten cu el, au stat în aceeaşi cameră la naţională atâţia ani. Au jucat împreună şi la Dinamo. Îl cunosc şi eu pe Cosmin, a fost pe la noi, îi cunosc şi părinţii şi el ne cunoaşte pe noi", a spus Spiridon Mutu.

Deşi este bucuros că a semnat cu Petrolul, părintele fotbalistului l-a sfătuit pe fiul său să se gândească serios la retragere. "S-a cam plictisit de fotbal. Eu acest lucru îi reproşez. I-am zis: "Băi, retrage-te! Faci 35 de ani! E suficient cât ai jucat! Nu cred că ne calificăm la Rio dacă juca el, dar poate conta experienţa lui. Poate că facea un apel mobilizator în vestiar. Adi le mai zice una-alta pentru că el este ambiţios şi vrea să câştige mereu", a completat Spiridon Mutu pentru Jurnal de Argeş.

Sfaturile tatălui său nu par să-l influenţeze în niciun fel pe "Briliant", care vrea să se concentreze cât mai mult pe viitorul său sportiv. "Trecutul poate fi bun, dar nu te poţi gândi la el mereu. Trebuie să fii concentrat pe ceea ce urmează să realizezi şi să o faci mai bine decât în trecut", a scris fotbalistul pe Facebook.

CITIŢI ŞI:

Contra despre salariul lui Mutu: "Este în top, dar nu cu mult peste ce iau alţii"

O nouă escapadă pentru Adrian Mutu înainte de a reveni în iarbă, la Petrolul

Interviu exclusiv OK! Adrian & Consuelo Mutu: „Căsnicia e o luptă care trebuie câştigată“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite