Interviu exclusiv OK! Adrian & Consuelo Mutu: „Căsnicia e o luptă care trebuie câştigată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai putea spune că ea trăieşte în umbra fotbalistului de succes, dar ascultându-i, îţi dai seama că este modelul de femeie puternică, care pune iubirea pe primul loc. O Victoria Beckham cu sânge latin, dar la fel de ambiţioasă, şi un soţ pe măsură.

Interviu de Elena Stoichiţă

Au construit împreună o familie în mo­mentele în care presa le urmărea fi­ecare pas. Au reuşit să demonstreze că trecutul are lecţiile lui de dat şi că ei le-au asimilat ca părinţi, ca iubiţi, ca persoane publice. El spune că a învăţat lecţia maturităţii şi a lăsat-o pe Consuelo să-l reînveţe lecţia iubirii şi a devotamentului. În prezent, tră­iesc într-un paradis efemer din Corsica, până când fotbalul îi va purta într-un altul. Şi ne-au lăsat şi pe noi să-ţi împărtăşim acest colţ de Rai prin in­termediul unei şedinţe foto exclusive, deşi, pentru Consuelo, „acasă“ va fi mereu în Republica Domi­nicană.

Până nu demult, citeam zilnic câte un articol despre voi. Îţi place viaţa trăită public sau mai mult cea din spatele cortinei?

Consuelo Întotdeauna am ţinut la intimitatea mea, a familiei mele, dar după căsătoria cu Adri­an, odată cu asumarea statutului de persoană pu­blică, viaţa mea s-a schimbat destul de mult. Mi-a luat mult timp să mă acomodez, dar am avut su­portul lui Adi şi, în timp, mi-a fost mai uşor.

Îţi pasă de ceea ce spune presa despre voi, despre familia voastră? Te laşi afectată?

Consuelo În timp, fiind în lumea asta, îţi dai seama cât de mult exagerează presa. Încerc să nu mai fiu atentă la comentariile negative sau la bârfe.

Dar tu, Adi, de ce crezi că eşti aşa de aspru taxat când nu eşti convocat la echipă?

Adrian Din „dragostea“ pe care o au pentru mine ca fotbalist! Eu nu cred că au ceva cu mine, dim­potrivă, cred că sunt fanii mei cei mai înfocaţi.

Până la 34 de ani ai realizat cât nu reuşesc alţii într-o viaţă. Care e cea mai mare realizare şi cel mai mare regret de până acum?

Adrian În plan personal, cei trei copii ai mei şi căsătoria cu frumoasa mea soţie, Consuelo. De altfel, acesta este şi cel mai important plan pen­tru mine. Profesional, am realizat ceea ce mi-am dorit încă de la vârsta de trei ani: să joc fotbal la cel mai important şi mai înalt nivel. Am realizat asta cu mare dorinţă si pasiune. Regret, însă, anumite decizii pe care le-am luat din lipsă de experienţă.

În ce relaţii eşti cu fosta ta soţie, Alexandra? Cum aţi depăşit momentul operaţiei pe cord suferite de fiul vostru, Mario?

Adrian Bune! Ca să spun aşa, aştept mai multă maturitate din partea ei în anumite momente. A fost foarte greu, atât pentru mine, cât şi pentru Alexandra. Nici nu vreau să-mi imaginez ce a fost în sufletul lui Mario, dar cu ajutorul lui Dumne­zeu, băiatul a fost bine. Am avut emoţii teribile, momente şi gânduri grele, dar nu mai contează acum, important e că Mario e bine!

Vezi mai multe poze şi citeşte interviul pe okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite