Tatăl lui Messi a vorbit, în premieră, despre momentul plecării fiului său de la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi, alături de părinţii săi
Leo Messi, alături de părinţii săi

Jorge Messi e omul care l-a dus pe micuţul Leo în Spania, atunci când toate cluburile argentiniene au refuzat să plătească pentru tratamentul hormonal al băiatului său. Într-o apariţie rară în presă, părintele celui mai bun fotbalist al planetei a vorbit despre viitorul jucătorului de 25 de ani.

Leo Messi a fost format de celebra şcoală de fotbal a Barcelonei, „La Masia“. Argentinianul joacă din 2000, de când avea 13 ani, în tricoul „blau-grana“, iar actualul său acord cu „extratereştrii“ expiră în vara anului 2016. 

Cu toate acestea, în ultima perioadă, în presă internaţională s-a discutat despre un scenariu terifiant pentru fanii Barcei: E posibil ca Messi să plece la alt club?

„Nu-l văd la altă echipă“

Tatăl lui Messi a oferit un răspuns la această întrebare. „Nu-l văd pe Leo la altă echipă. Pur şi simplu, e o situaţie la care nu mă pot gândi“, a afirmat Jorge Messi. 

Acesta a comentat şi ultima performanţă a fiului său, care, în 2012, a înscris deja de 86 de ori, doborând recordul lui Gerd Muller, stabilit în 1972.

„Leo m-a surprins şi pe mine. Nu credeam niciodată că e posibil să dai atât de multe goluri într-un an“, a declarat Jorge Messi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite