Târgu-Jiu: Condescu: "Nu este nici o tragedie dacă vom retrograda!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu
Marin Condescu

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, consideră că echipa sa mai are şanse de a se salva de la retrogradare chiar şi în ultima etapă. Oficialul nu exclude nici posibilitatea retrogradării, caz în care Pandurii va lupta din nou pentru promovare.

Preşedintele pandurilor recunoaşte totuşi că şansele de a mai rămâne în prima ligă sunt minime în acest moment.  „Înainte de ultima etapă şanse de a mai rămâne în prima ligă pe criteriul sportiv sunt foarte puţine. Dar ele există şi nu vom abandona lupta până în ultima clipă”, a spus azi Marin Condescu care vede două posibilităţi de menţinere în prima ligă, pe criteriul sportiv sau pe cel administrativ: „Ceea ce putem spune sigur este că sunt două posibilităţi de a rămâne în prima ligă, prima pe criteriul sportiv şi a doua pe criteriul administrativ. În primul caz ne vom continua activitate sub o altă formă decât în anii care au trecut. Sunt cinci ani care au trecut şi cred că am învăţat şi noi ceva din acest domeniu. Dar mai există posibilitatea de a rămâne în prima ligă din punct de vedere administrativ. La acest capitol noi ne-am făcut datoria şi am obţinut licenţa pentru a putea evolua şi în sezonul 2010 – 2011 în Liga I”.

Condescu a precizat că ia în calcul şi posibilitatea retrogradării în Liga a II-a, explicând că în acest caz se vor face eforturi pentru ca echipa să poată promova di n nou:  „Există şi varianta de a juca sezonul viitor în Liga a II-a şi nu este nici un fel de tragedie dacă vom retrograda. De multe ori este bine să faci un pas înapoi pentru a analiza toate greşelile pe care le-am făcut, să ne reorientăm, să facem o echipă tânără şi de perspectivă şi să avem ca obiectiv revenirea pe prima scenă fotbalistică”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite